Hulp met QR code

gitaarles

De Muuragenda: Overzicht van alle activiteiten in oktober 2021

maandagenda

Deze agenda is onder voorbehoud. Nieuwe maatregelen vanuit de Rijksoverheid kunnen leiden tot wijzigingen. U kunt voor de laatste informatie kijken op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 »

De Inloop "De Buurvrouw" draait weer op dinsdag, woensdag en donderdag van van 11.15 – 12.45 uur of van 13.15 – 14.45 uur. U bent van harte welkom! De koffie staat klaar. Maak wel een afspraak via Tel 06-151 660 36 »

Er zijn weer vele leuke, gezellige en interessante activiteiten zoals een gezonde hap in de middag, de vriendenkring, het financieel cafe, fotografielessen, het open atelier, het sociaal loket, maar ook gymnastiek voor 55+, de Kunstgroep Buitenvelder en het spreekuur van de GGZ.

Het overzicht van alle activiteiten binnen en rondom het Huis van de Wijk Buitenveldert is online te lezen. Klik op onderstaande link of op de afbeelding hierboven.

De Muuragenda
Openen: Open de complete agenda in uw browser door met de muis te klikken op deze link of op de bovenstaande afbeelding»
Info: Tel 020-644 99 36 »
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »

De Wijkkrant van oktober 2021 staat online

De nieuwste wijkkrant is verschenen en voor wie hem direct wil lezen, staat hij hier online.

In deze wijkkrant ondermeer:
Voetbalvereniging AFC heeft een nieuw clubhuis, Kom naar de MUSIQUIZ,
Doe mee met de prijsvraag "Ik zie", Hoe ziet het eruit bij de buren?,
De Amsterdamse Boekhandel wordt een coöperatie,
Jazz in de Wijk: een eerbetoon aan Eddy Sanchez in het Huis van de Wijk,
Gratis Bewaar-bij-de-telefoonboekje bij Algemene Hulpdienst Buitenveldert,
Barvrijwilligers gezocht voor het Huis van de Wijk, 50 jaar De Buitenhof wordt groots gevierd, Kunst in Buitenveldert: Het monumentale werk "das Rad" van de veelzijdige kunstenaar Armando, Ouderen blijven fietsen met "Doortrappen Amsterdam", Gratis lunch-concerten in De Thomas, ingezonden brieven en natuurlijk de column van Julia!
Verder worden alle evenementen, activiteiten en bijeenkomsten in de buurt vermeld.

Blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen in en rondom Buitenveldert en klik op deze link » of op de afbeelding om de wijkkrant te bekijken.

Gezocht: vrijwilligers

vrijwilliger

Vindt u het leuk om buurtgenoten te ontmoeten, uw netwerk uit te breiden en iets te betekenen voor een ander? Uw talenten in te zetten en bij te dragen aan een prettig leefbare buurt? Wij zoeken regelmatig vrijwilligers die zich willen inzetten voor wijkbewoners.
Voor u nadere informatie over
actuele vrijwilligersvacatures,
klik je op deze link »