Wandel jij mee op 18 juni door het groen van Buitenveldert?
Dan wordt je verrast bij de verschillende tussenstops.

wandelen

Binnen de thans geldende regels van de Overheid, is het voor het Huis van de Wijk moeilijk om in huis activiteiten te organiseren, vandaar dat we bedacht hebben “WE GAAN NAAR BUITEN”.

Wij nodigen alle vrijwilligers en bewoners van Buitenveldert uit voor een gezellige wandeling langs en door het vele GROEN dat Buitenveldert zo’n unieke wijk maakt: het AMSTELPARK en het GIJSBRECHT VAN AEMSTELPARK.

Begin- en eindpunt van de wandeling is het Huis van de Wijk, A.J. Ernststraat 112. U krijgt bij de deuren links van de hoofdingang een wandelroute uitgereikt en onze vrijwilligers trakteren u op koffie of thee.
De wandeling duurt ongeveer een uur of iets langer, afhankelijk van uw looptempo, maar ons advies is, neem de tijd, kijk om u heen en geniet van het moois dat u ziet. Onderweg komt u langs enkele door onze vrijwilligers bezette tussenstops, waar u steeds een kleine verrassing krijgt aangeboden.

U kunt starten tussen 14:00 en 16:00 uur, hierdoor kan er voldoende afstand aangehouden worden. Onze tussenstops sluiten om 16:30. De aangeboden verrassingen zijn zolang de voorraad strekt. De deelname is geheel GRATIS en u hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Wij zien er naar uit om u en vele andere bewoners van ons mooie Buitenveldert te verwelkomen voor deze zomerse wandeling.

Uiteraard respecteren wij de richtlijnen van de Rijksoverheid, reden waarom wij de deelnemers verzoeken de 1,5 meter afstand in acht te nemen, ook bij de tussenstops.

Wij wensen u een heel plezierige wandelmiddag toe.

Organisatieteam Huis van het Wijk Buitenveldert

Info: Programma Coördinator
Tel. Tel 06 373 14 069 »
Receptie: Tel 020 642 2835 »
Datum: Vrijdag 18 juni.
tijd: Start tussen 14:00 en 16:00 uur.
Deelname: Gratis.

Agenda: Overzicht van alle activiteiten in juni, juli en augustus 2021

activiteiten

Wij kunnen weer beperkt activiteiten aanbieden, zoals onder andere dagbesteding, maaltijdondersteuning, crisisopvang, respijtzorg en zorggerelateerde activiteiten. Deze activiteiten vallen onder cruciaal werk en kunnen doorgaan binnen de richtlijnen van het RIVM.

De inloop "De Buurvrouw" draait weer op dinsdag, woensdag en donderdag van van 11.15 – 12.45 uur of van 13.15 – 14.45 uur. U bent van harte welkom! De koffie staat klaar. Maak wel een afspraak via Tel 06-151 660 36 »

Ook zijn er weer vele activiteiten zoals een gezonde hap in de middag, een vriendenkring, financieel cafe, fotografielessen, een open atelier, een sociaal loket, maar ook gymnastiek 55+, Puur Natuur - een expositie van Kunstgroep Buitenvelder en een spreekuur GGZ.

Deze agenda is onder voorbehoud. Nieuwe maatregelen vanuit de Rijksoverheid kunnen leiden tot wijzigingen.

U kunt voor de laatste informatie kijken op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 » of van het Huis van de Wijk Buitenveldert.nl: http://www.hvdwbuitenveldert.nl/ »
Het overzicht van alle activiteiten binnen en rondom het Huis van de Wijk Buitenveldert is online te lezen. Klik op onderstaande link of op de afbeelding hierboven.

De Agenda
Open of download: Open in uw browser of download hier direct de PDF file »
Info: Tel 020-644 99 36 »
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »

De Wijkkrant van juni 2021 staat online

De nieuwste wijkkrant is verschenen en voor wie hem direct wil lezen, staat hij hier online.

In deze wijkkrant ondermeer:
Verkameren en splitsen van woningen: hoeveel is goed voor Buitenveldert?, Schrijfwedstrijd: De Wondere Wereld, Hulp Geven? Hulp Nodig? bel de Algemene Hulpdienst Buitenveldert, Prijsvraag: Ik zie, ik zie .., Fietstocht: Hoe ziet het eruit bij de buren? Deel 2, Ravel: wanneer komen er seniorenwoningen?,
Column Flora Breemer, stadsdeelbestuurder in Zuid, Bijeenkomst:"Opgroeien met zorg of ziekte in het gezin", Kunst in Buitenveldert: André Volten in het Amstelpark, Ex-hockeyinternational Jacky Schoenaker: topsport is ongezond, Hinderstein: Moestuin naast de flat, Buiten dansen in Zuid voor 60+, Tentoonstelling Puur Natuur van Kunstgroep Buitenveldert in de Vreugdehof, Wandel jij mee op 18 juni door het groen van Buitenveldert?, Spelen in Buitenveldert deel 2, ingezonden brieven en natuurlijk de column van Julia!
Verder worden alle evenementen, activiteiten en bijeenkomsten in de buurt vermeld.

Blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen in en rondom Buitenveldert en klik op deze link » of op de afbeelding om de wijkkrant te bekijken.

Elke dinsdag, woensdag en donderdag - Inloop: De buurvrouw

inloop de buurvrouw

U bent welkom op twee tijden:
van 11.15 – 12.45 uur of van 13.15 – 14.45 uur.
De inloop is een ongedwongen samenzijn voor alle bewoners uit Buitenveldert ongeacht leeftijd. Omwille van onze veiligheid werkt de Inloop De Buurvrouw deze tijd met bezoek op afspraak. We ontvangen u graag, alleen op kleinere schaal. Daarom hanteren we de twee tijden.

Geeft u zich op via Tel 06-151 660 36​ »

Gastvrouwen Nel, Pauline, Heleen, Carla en Thea staan garant voor gezelligheid, ondersteuning en informatie. Ze serveren ook lekkere koffie. Deelname is gratis.

Datum: Elke dinsdag, woensdag en donderdag.
Tijd: 11.15 – 12.45 uur en 13.15 – 14.45 uur.
Entree: gratis.
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernststraat 112.
Info : Tel 06-151 660 36 »
Mail: c.lantinga@hvdwbuitenveldert.nl »
Download de flyer: Download als PDF file » of klik op de afbeelding.

Gezocht: vrijwilligers

vrijwilliger

Vindt u het leuk om buurtgenoten te ontmoeten, uw netwerk uit te breiden en iets te betekenen voor een ander? Uw talenten in te zetten en bij te dragen aan een prettig leefbare buurt? Wij zoeken regelmatig vrijwilligers die zich willen inzetten voor wijkbewoners.
Voor u nadere informatie over
actuele vrijwilligersvacatures,
klik je op deze link »