Nieuws over versoepeling Corona-maatregelen

Beste bewoners, bezoekers en klanten van het Wocb/Huis van de Wijk Buitenveldert,
 
Het kabinet versoepelt per 25 september de Corona-maatregelen. Belangrijkste versoepelingen zijn dat de anderhalve meter afstand vervalt. Voor het Huis van de Wijk Buitenveldert gelden per 25 september de volgende regels:

Ontmoetingsactiviteiten
Voor alle (welzijns)activiteiten van het Huis geldt het besloten en laagdrempelige karakter (bv dagbesteding). Er is geen Coronapas nodig.

Evenementachtige activiteiten
Alleen toegang met een Coronatoegangsbewijs of met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs dat niet ouder is dan 24 uur is;  

Café
Het café is vanaf 27 september weer maandag t/m vrijdag open van 11.00 – 17.00 uur.
Voor het café geldt per 25 september:

Alleen toegang met een Coronatoegangsbewijs of met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatief testbewijs dat niet ouder is dan 24 uur is; 

Zaalverhuur
Groepen die een zaal huren worden beschouwd als besloten groepen. Er is geen Coronapas nodig is. Wel adviseren wij klanten aan om onderling afspraken te maken.

Terras
Er is geen coronapas nodig. Zodra het café wordt betreden wel!

Geen testbewijs?
Maak binnen veertig uur voor aanvang van je bezoek een afspraak op de website testenvoortoegang.org » voor een gratis sneltest. Nadat de test is afgenomen, krijgt u doorgaans binnen vier uur de uitslag die in de CoronaCheck-app » wordt omgezet in een digitaal toegangsbewijs (QR-code).

Het Huis van de Wijk Buitenveldert