Agenda: Overzicht van alle activiteiten in juni, juli en augustus 2021

activiteiten

Wij kunnen weer beperkt activiteiten aanbieden, zoals onder andere dagbesteding, maaltijdondersteuning, crisisopvang, respijtzorg en zorggerelateerde activiteiten. Deze activiteiten vallen onder cruciaal werk en kunnen doorgaan binnen de richtlijnen van het RIVM.

De inloop "De Buurvrouw" draait weer op dinsdag, woensdag en donderdag van van 11.15 – 12.45 uur of van 13.15 – 14.45 uur. U bent van harte welkom! De koffie staat klaar. Maak wel een afspraak via Tel 06-151 660 36 »

Ook zijn er weer vele activiteiten zoals een gezonde hap in de middag, een vriendenkring, financieel cafe, fotografielessen, een open atelier, een sociaal loket, maar ook gymnastiek 55+, Puur Natuur - een expositie van Kunstgroep Buitenvelder en een spreekuur GGZ.

Deze agenda is onder voorbehoud. Nieuwe maatregelen vanuit de Rijksoverheid kunnen leiden tot wijzigingen.

U kunt voor de laatste informatie kijken op de website van de Rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 » of van het Huis van de Wijk Buitenveldert.nl: http://www.hvdwbuitenveldert.nl/ »
Het overzicht van alle activiteiten binnen en rondom het Huis van de Wijk Buitenveldert is online te lezen. Klik op onderstaande link of op de afbeelding hierboven.

De Agenda
Open of download: Open de PDF file in uw browser of klik op de afbeelding »
Info: Tel 020-644 99 36 »
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »