Zaalverhuur

Wist u dat in het Huis van de Wijk ook zalen kunt huren? Neem voor meer informatie contact op met: zaalverhuur@hvdwbuitenveldert.nl » of telefonisch 020-6422835 op werkdagen tussen 08:30- 17:00 uur.

Activiteiten voor buurtbewoners

Het Huis van de Wijk Buitenveldert beschikt over diverse zalen zoals een leskeuken, sportzaal, gymzaal, vergaderzalen, spreekruimte, grote, kleine of totale theaterzaal, atelier en een Café. Bewoners kunnen het initiatief nemen om zelf een activiteit te organiseren voor de wijk of voor een groep bewoners uit Buitenveldert. De programmacoördinator biedt ondersteuning bij het organiseren van een activiteit d.m.v. advies en/of het verzorgen van middelen. telefoonnummers: 06-37314069 en 020-644 99 36 op maaandag, woensdag en donderdag. of Email: info@wocbuitenveldert.nl »

Bij zaalverhuur voor een commerciële of particuliere bijeenkomst kunt u contact opnemen met het beheer van Huis van de Wijk: Telefoon: 020-6422835 op werkdagen tussen 08:30- 17:00 of Email: zaalverhuur@hvdwbuitenveldert.nl

Type zalen

Bent u op zoek naar een zaal voor een commerciële of particuliere bijeenkomst, zoals een vergadering, sport- of dansactiviteit, kookclub, evenement of creatieve activiteit? U heeft dan de keus uit al onze zalen, van groot tot klein en onze huurprijzen beginnen al vanaf €10 per uur. Als vereniging of stichting komt u in aanmerking voor de gereduceerde prijs. Tevens kunt u bij de activiteiten een lunch en/of andere catering bestellen. Heeft u interesse, neem dan contact op met het beheer van het Huis van de Wijk. Telefoon: 020-6422835 op werkdagen tussen 08:30- 17:00 of Email: zaalverhuur@hvdwbuitenveldert.nl

De grote Theaterzaal

theaterzaal-groot

De grote Theaterzaal is zeer geschikt voor grote bijeenkomsten of optredens. Deze zaal beschikt over de volgende extra faciliteiten: beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie, podium, spiegel, theaterverlichting en een white board.
Kosten commercieel: €60,50 per uur
Kosten gereduceerd: €37,50 per uur.
Max. 100 personen.

Reserveren? Neem contact op met het beheer van het Huis van de Wijk. Telefoon: 020-6422835 op werkdagen tussen 08:30- 17:00 of Email: zaalverhuur@hvdwbuitenveldert.nl

De kleine Theaterzaal

theaterzaal-klein

De kleine Theaterzaal is geschikt voor kleine optredens en vergaderingen. De zaal kan eventueel ook leeg gehuurd worden.
Max. 30 personen.

Het Atelier

atelier

Het Atelier is zeer geschikt voor diverse kunstzinnige activiteiten. Een keramiekoven en wasbak zijn aanwezig.
Max. 35 personen.

De Leskeuken

leskeuken

De Leskeuken is geschikt voor kookgroepen en is compleet ingericht inclusief kookgerei. De leskeuken beschikt o.a. over 4 kookgroepen, combimagnetrons, een oven en een professionele vaatwasstraat.

Contact

Huis van de Wijk Buitenveldert - Voor Activiteiten, Zaalhuur en Café met lunchkaart
A.J. Ernststraat 112, 1082 LP Amsterdam
Openingstijden: ma t/m vrij van 9.00 – 23.00 uur, zaterdag op aanvraag & zondag 12.00-17.00 uur
Telefoonnummer Beheer: 020 - 64 228 35
Email: zaalverhuur@hvdwbuitenveldert.nl
Telefoonnummer projectcoördinator: 06-37314069 en 020-644 99 36.
Email: info@hvdwbuitenveldert.nl »
Website: hvdwbuitenveldert.nl »

Met de auto
Neem op de ring de afslag RAI en ga bij de stoplichten links de Europaboulevard op. Neem de eerste afslag rechts, de A.J. Ernststraat. Na de stoplichten en kruising met de Van Leyenberghlaan vindt u het Huis van de Wijk gelijk aan uw rechterhand. Parkeer hier de auto. (betaald parkeren ma-za 09.00 - 19.00 uur of onder het Winkelcentrum Groot Gelderlandplein, eerste 1,5 uur gratis). Het Huis van de Wijk Buitenveldert vindt u tegenover de ING en de zijingang van het Groot Gelderlandplein en aan het schoolplein van de Merkelbachschool.

Met de trein/metro
Ga naar het Station Zuid. Verlaat  het station via de hoofdingang in zuidelijke richting en ga over de brug naar de De Boelelaan. Loop op de De Boelelaan naar links en neem de eerste rechts, de Willem van Weldammelaan. Loop door voorbij de Bibliotheek en ga na de bibliotheek linksaf de A.J. Ernststraat op. Na circa 150 meter ziet u het Huis van de Wijk Buitenveldert (MFC Binnenhof) aan uw linkerhand. De ingang bevindt zich op het schoolplein aan de rechterhand. Met een druk op de rode knop komt u het gebouw binnen.