Wijkontmoetingscentrum Buitenveldert WOCB

WOCB  ♦   Commissies  ♦   Stichting Vrienden WOCB  ♦   Statutenpagina

De stichting Wijkontmoetingscentrum Buitenveldert (WOCB) is een organisatie van vrijwilligers, voor en door bewoners van Buitenveldert en de prinses Irenebuurt. Het WOCB organiseert een breed aanbod van activiteiten voor de buurt. Met elkaar zorgen we voor een prettig leefbare wijk waar mensen elkaar ontmoeten, steun of hulp vinden, en zich thuis voelen.

Het WOCB is gevestigd in het Huis van de Wijk Buitenveldert. Zo'n 100 vrijwilligers zijn bij ons actief. Zij zetten zich op allerlei manieren in voor de buurt. Ze worden daarbij ondersteund door de medewerkers van het WOCB en de programma coordinator.

De Stichting Vrienden van het Wijkontmoetingscentrum Buitenveldert is als vrijwilligersorganisatie al vele jaren nauw verbonden met het WOCB.

Statutaire zaken zoals onze doelstelling, missie, jaarverslag, jaarrekening en statuten treft u aan op de WOCB Statutenpagina.

Contact met het WOCB

E-mail: info@wocbuitenveldert.nl
Telefoon: (020) 644 99 36
Adres en route: zie de Contactpagina

Openingstijden:
Maandag van 9.00 tot 16.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Binnen het WOCB zijn diverse commissies actief. Dit zijn: