Stichting Vrienden van het Wijkontmoetingscentrum Buitenveldert WOCB

De Stichting Vrienden van het Wijkontmoetingscentrum Buitenveldert is al vele jaren nauw verbonden met het WOCB. De stichting heeft een erkende ANBI-status. Het doel van de stichting is het verwerven van middelen voor het financieren van activiteiten die in het belang zijn van het Wijkontmoetingscentrum Buitenveldert.

Bestuur:
Voorzitter: M.A. Turel
Penningmeester: L.G. Voorzanger
Lid: R. van Wegberg

Contact:
Wijkontmoetingscentrum Buitenveldert (WOCB)
A.J. Ernststraat 112, 1082 LP Amsterdam
Telefoon: 020 – 644 99 36

In de Albert Heijn op het Groot Gelderlandplein treft u een statiegeldbusje bij de flessenautomaat aan. De opbrengst van uw statiegeldbon daarin komt ten goede van extra activiteiten voor het WOCB. Daarnaast is uw gift welkom op IBAN nr. NL83INGB00060089837. Omdat de stichting Vrienden door de Belastingdienst als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is erkend, kan uw gift voor u een aftrekpost opleveren.

Nadere informatie treft u aan in het verslag van het boekjaar 2017 van de Stichting Vrienden van het Wijkontmoetingscentrum Buitenveldert.