Overzicht activiteiten November

activiteiten

Het overzicht van alle activiteiten binnen en rondom het
Huis van de Wijk Buitenveldert is online na te lezen,
Klik op onderstaande link of op de afbeelding.
Naar overzicht van de activiteiten »
Info Telnr 020-644 99 36» 
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl


De Wijkkrant van november 2018 is verschenen

De nieuwste wijkkrant is verschenen en binnenkort op veel plekken in de buurt te verkrijgen. Voor wie hem direct wil lezen, staat hij hier online! »

In deze wijkkrant ondermeer: John Halvemaan stopt met het restaurant maar blijft koken, Verslag Bankjes ontmoetingstocht, Multi Culti Cooking in Vreugdehof, Zuidas: wonen begint aantrekkelijk te worden, Kunst in Buitenveldert: Zangduo Pako en Caren, oftewel Soul and Sense, Voorlezen in het Menno, "Dichtbij in het Park" winterconcerten en natuurlijk de column van Julius! Verder worden alle evenementen, activiteiten en bijeenkomsten in de buurt vermeld.

Blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen in en rondom Buitenveldert en klik op deze link » of op de afbeelding om naar de wijkkrantpagina te gaan.

Vrijdagavond 9 november - UIT in Buitenveldert: Dans & Diner  

UIT in Buitenveldert

Op vrijdag 14 september kunt u weer UIT in Buitenveldert. Op het programma staan Dans & Diner: geanimeerd inloopcafé met live muziek (verzorgd door Pako en Caren) en een hapje en een drankje. Aansluitend wordt het diner geserveerd.
 
Aanvang: muziek vanaf 16.00 uur, diner vanaf 18.00 uur 
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernststraat 112.
Entree: muziek gratis, diner € 8,00. 
Reserveren diner: Telnr 020-644 99 36»
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »


Woensdag 7 en 21 november - Computerinloop Spreekuur 

Computerinloop

Iedere 1e en 3e woensdagochtend van de maand bent u welkom bij het Computerinloop Spreekuur. Hier kunt u terecht met uw vragen over het gebruik van computer, tablet of mobiele telefoon. Uw eigen apparaat meenemen is handig, maar hoeft niet.  

Aanvang: 10.00 – 12.00 uur. 
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernststraat 112
Entree: gratis 
Info:Telnr 020-644 99 36»
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »  


 

Zaterdag 10 november - Repaircafe 

Computerinloop

Wist u dat het de reparateurs van het Repair Café lukt om 2 van de 3 defecte producten die buurtbewoners meebrengen weer te maken? In ons gezellig Café kijken we samen wat er precies kapot is om het daarna te repareren. Mocht dat niet mogelijk zijn dan helpen we verder met een advies zodat u bijvoorbeeld met een gerichte vraag naar een specialist kunt gaan. Door repareren te promoten, willen we bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg. We besparen zo ook geld en kostbare grondstoffen en beperken de CO2 uitstoot. Ook als u geen kapotte spullen hebt, bent u welkom voor een praatje, een goed advies of een drankje aan de bar.

Wanneer:Elke 2e zaterdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernstraat 112.
Entree: Gratis.
Info:  href="tel:020644 99 36">Telnr 020-644 99 36» Mail: repaircafebuitenveldert@gmail.com »    


Zondag 11 november - Musici van morgen met mezzosopraan Sterre Kooi 

Sterre Kooi

Met haar brede muzikale interesse in muziekstijlen van barok tot en met de twintigste eeuw kunt u een verrassend concert verwachten. Sterre studeert momenteel voor haar master klassieke zang. Aan de piano zal zij begeleid worden door haar vader Jaap Kooi, docent aan het Conservatorium van Amsterdam en nauw betrokken bij de ontwikkeling van jong talent in Nederland.

Datum: 11 november 2018 
Aanvang: 11.30 uur in de zaal van het Huis van de Wijk en vanaf 11.00 uur kunt u voor een kopje koffie of thee terecht in het café. 
Entree: € 7,50 
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernststraat 112, tegenover het Gelderlandplein. 
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »  


 

Zondag 11 november - Movie Time! met EVITA

Evita

Op zondag fijn een filmpje pakken in het Huis van de Wijk Buitenveldert. Lekker onderuitzakken of juist op het puntje van uw stoel zitten. Voorafgaand aan de voorstelling serveren we een heerlijke versgebakken pannenkoek. 
  Film: EVITA  Het korte, maar dynamische leven van Eva Perón (Madonna) staat in de film centraal. Evita, werkte zich als vrouw van president Juan Peron (Jonathan Price). Met haar intelligentie en charme betoverde ze gedurende 7 jaar een land met 18 miljoen inwoners.

Aanvang: 12.30 uur serveren pannenkoek; 13.30 – 15.30 filmvertoning 
Entree: € 5,00, inclusief pannenkoek, film en consumptie; € 4,00, inclusief film en consumptie. 
Reserveren pannenkoek:Telnr 020-644 99 36»
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernststraat 112.
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »  


Elke Vrijdag - Mixed Media

mixed-mediag

Wat is Mixed Media? Mixed Media is een techniek waarbij allerlei materialen gemixt worden tot een schilderij. Dit gebeurd op een canvas-schilderdoek met foto’s, verf, teksten, herinneringen, steentjes, kranten, kortom van alles!.
Een bepaald teken/schildertalent is niet nodig. Werkelijk iedereen gaat uiteindelijk met een prachtig schilderij naar huis.

Wat: Mixed Media
Wanneer: vrijdag 13.30 – 15.30 uur
Kosten: € 4,-- euro
Waar: In het Atelier van het Huis van de Wijk Buitenveldert
Aanmelden: Telnr 020-644 99 36» of Telnr 06-37314069»
of via email: pc@hvdwbuitenveldert.nl»