Overzicht alle activiteiten februari 2019

activiteiten

Ook in het nieuwe jaar zijn er weer vele activiteiten zoals haarverzorging, een vriendenclub, een klassiek koor, een open atelier, een sociaal loket, maar ook gymnastiek 55+, bridge, gitaarles, Italiaans voor beginners en een spreekuur GGZ. Dit is maar een kleine greep uit het aanbod deze maand. Van alles is er te doen in het Huis van de Wijk Buitenveldert. Kijk snel wat er voor u bij zit en kom langs!

Het overzicht van alle activiteiten binnen en rondom het
Huis van de Wijk Buitenveldert is online na te lezen,
Klik op onderstaande link of op de afbeelding hiernaast.

Link: Naar overzicht van de activiteiten »
Download: Download hier direct de PDF file »
Info: Telnr 020-644 99 36 »

Vrijdagavond 22 februari - UIT in Buitenveldert: Dans & Diner

UIT in Buitenveldert

Voor de eerste keer dit jaar kunt u weer UIT in Buitenveldert. Op het programma staan Dans & Diner: geanimeerd inloopcafé met live muziek verzorgd door Truus and Friends met een hapje en drankje. Aansluitend wordt het diner geserveerd.

Aanvang: muziek vanaf 16.00 uur, diner vanaf 18.00 uur.
Entree: muziek gratis; diner € 8,00
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernstraat 112.
Reserveren diner & info: Telnr 020-644 99 36 »
Email: info@hvdwbuitenveldert.nl »

Zondag 24 februari - Sunday Sounds met het Mainstream Combo

Sunday Sounds

Kom muzikaal genieten van het Mainstream Combo. Vijf musici en een zangeres verzorgen voor u een jazzy optreden om naar te luisteren of om op te dansen. Het repertoire omvat songs uit het American Song Book: ballads, bossanova’s en up-tempo nummers. De bezetting is: tenorsax; trompet/bugel; piano; drums; bas en zang.

Aanvang: 14.00 tot 16.30 uur.
Entree: gratis
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernstraat 112.
Info: Telnr 020-644 99 36 »

Dinsdag 26 februari - Sjoelen

sjoelen

U ben van harte welkom bij de sjoelclub die vorig jaar van start is gegaan. Het voornemen is om in competitieverband dit ouderwets spannende en vermakelijke spel met elkaar te spelen. Dus maak die armspieren alvast los en kom sjoelen!

Aanvang: 14.00 – 16.00 uur
Entree: € 2,50 per keer, inclusief koffie en thee
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernststraat 112
Info Telnr 020-644 99 36 »

De Wijkkrant van februari 2019 staat online

De nieuwste wijkkrant is verschenen en binnenkort op veel plekken in de buurt te verkrijgen. Voor wie hem direct wil lezen, staat hij hier online! »

In deze wijkkrant ondermeer: Het Zuidasjaar 2019, Musici van Morgen gaat naar de middag!, Recordaantal fietsplekken erbij in Zuid, Kunst in Buitenveldert: kunstenares Fieteke Leene, Computerinloop spreekuur, Moderne dans voor iedereen van 60 jaar en ouder gaat weer van start, Bewoners maken zich hard voor het Ontmoetingseiland, Interview met Wil Greif, 102 jaar, From Buitenveldert with love en natuurlijk de column van Julius! Verder worden alle evenementen, activiteiten en bijeenkomsten in de buurt vermeld.
Blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen in en rondom Buitenveldert en klik op deze link » of op de afbeelding om naar de wijkkrantpagina te gaan.

Gezocht: vrijwilligers

vrijwilliger

Vindt u het leuk om buurtgenoten te ontmoeten, uw netwerk uit te breiden en iets te betekenen voor een ander? Uw talenten in te zetten en bij te dragen aan een prettig leefbare buurt? Wij zoeken regelmatig vrijwilligers die zich willen inzetten voor wijkbewoners. Op de pagina Vrijwilligers vindt u nadere informatie over actuele vrijwilligersvacatures.