Overzicht activiteiten december 2018

activiteiten

Haarverzorging, een vriendenclub, een klassiek koor, een open atelier, een sociaal loket, maar ook gymnastiek 55+, bridge, gitaarles, Italiaans voor beginners en een spreekuur GGZ. Dit is maar een kleine greep uit het aanbod deze maand. Van alles is er te doen in het Huis van de Wijk Buitenveldert. Kijk snel wat er voor u bij zit en kom langs!

Het overzicht van alle activiteiten binnen en rondom het
Huis van de Wijk Buitenveldert is online na te lezen,
Klik op onderstaande link of op de afbeelding.

Link: Naar overzicht van de activiteiten »
Download: Download hier direct de PDF file »

De Wijkkrant van december 2018 staat online

De nieuwste wijkkrant is verschenen en binnenkort op veel plekken in de buurt te verkrijgen. Voor wie hem direct wil lezen, staat hij hier online! »

In deze wijkkrant ondermeer: Groene dynamiek op Zuidas, Winterfeest in Buitenveldert, het jaarlijkse KerstKitschKunstKafé, Kunst in Buitenveldert: schrijver Robert Vuijsje, "Fijn dat u langs kwam" - het verhelpen van kleine gebreken aan woningen, Doortrappen in Buitenveldert - fietsen zolang het kan, Zorgethicus Cees Hertogh: De slogan "succesvol ouder worden" is een leugen, Planning voor de aanleg van het Zuidasdok maakt grote vorderingen en natuurlijk de column van Julius! Verder worden alle evenementen, activiteiten en bijeenkomsten in de buurt vermeld.

Blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen in en rondom Buitenveldert en klik op deze link » of op de afbeelding om naar de wijkkrantpagina te gaan.

Vrijdagavond 14 december - UIT in Buitenveldert: Dans & Diner

UIT in Buitenveldert

Voor de laatste keer dit jaar kunt u weer UIT in Buitenveldert. Op het programma staan Dans & Diner: geanimeerd inloopcafé met live muziek (verzorgd door Pako en Caren) en een hapje en een drankje. Aansluitend wordt het diner geserveerd.

Aanvang: muziek vanaf 16.00 uur, diner vanaf 18.00 uur.
Entree: muziek gratis; diner € 8,00
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »

Zondag 16 december - Sunday Sounds met "A Brooklyn Affair"

De musici van "A Brooklyn Affair" verzorgen de muziek op de zondagmiddag in het Huis van de Wijk Buitenveldert. Zij spelen o.a ballads & bossa’s.

Aanvang: 14.00 tot 16.30 uur.
Entree: gratis

Dinsdag 18 december - Sjoelen

sjoelen

U ben van harte welkom bij de sjoelclub die vorige maand van start is gegaan. Het voornemen is om in competitieverband dit ouderwets spannende en vermakelijke spel met elkaar te spelen. Dus maak die armspieren alvast los en kom sjoelen!

Aanvang: 14.00 – 16.00 uur
Entree: € 2,50 per keer, inclusief koffie en thee
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernststraat 112
Info Telnr 020-644 99 36 »

Dinsdag 18 december - Literair Café

Literair Café

Laat je schrijverstalent zien! Vanaf 23 jaar is iedereen in Amsterdam Zuid van harte welkom bij het literair Café. In onze groep delen we korte verhalen of gedichten met elkaar.

Aanvang: 19.30 – 21.30 uur.
Entree: gratis.
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernstraat 112.
Aanmelden en info:  LiterairCafeBuitenveldert@gmail.com »

Woensdag 19 december - Computerinloop Spreekuur

Computerinloop

Iedere 1e en 3e woensdagochtend van de maand bent u welkom bij het Computerinloop Spreekuur. Hier kunt u terecht met uw vragen over het gebruik van computer, tablet of mobiele telefoon. Uw eigen apparaat meenemen is handig, maar hoeft niet.

Aanvang: 10.00 – 12.00 uur.
Entree: gratis.
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »

Vrijdag 21 december - Kerstbingo!

Bingo

Speel mee! De laatste bingo van dit jaar in het Huis van de Wijk Buitenveldert. Aanmelden is niet nodig.

Aanvang: 16.00 - 19.00 uur.
Entree: € 6,00 inclusief drie bingorondes, een kopje soep en koffie/thee.

Zondag 23 december - Opera Café Belcanto

Café Belcanto

Een cd’tje & een weetje. Een kerstspecial op zondag de 23e.

Tijd: 14.00 - 16.30 uur.
Entree:  gratis.
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernstraat 112.
info: Telnr 020-644 99 36 »

Woensdag 26 december - Kerstlunch met het combo van Klaas Fopma

Klaas Fopma

Op 2e Kerstdag verzorgen de vrijwilligers van het Huis van de Wijk Buitenveldert een Kerst lunch. Het combo bestaat uit Klaas Fopma (gitaar en zang), Inge Klinge (contrabas en zang), Thijs Cuppen (piano) en Philip ten Bosch (drums).

Tijd: 13.00 - 16.30 uur. Zaal open 12.30 uur.
Entree:  € 8,00
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernstraat 112.
info: Telnr 020-644 99 36 »
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »

Zondag 6 januari 2019 - Nieuwjaarsbrunch met "A Brooklyn Affair"

Het nieuwe jaar wordt gestart met een heerlijke brunch. Op veler verzoek zorgen de musici van "A Brooklyn Affair" wederom voor een gezellige zondagmiddag in het Huis van de Wijk Buitenveldert. Zij spelen o.a ballads & bossa’s en swingen de pan uit!.

Aanvang: 12.00 brunch - 14.00 concert.
Entree: brunch € 8,00 ; concert is gratis.
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernstraat 112.
Reserveren en info: Telnr 020-644 99 36 »
Of via mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »

Gezocht: vrijwilligers

vrijwilliger

Vindt u het leuk om buurtgenoten te ontmoeten, uw netwerk uit te breiden en iets te betekenen voor een ander? Uw talenten in te zetten en bij te dragen aan een prettig leefbare buurt? Wij zoeken regelmatig vrijwilligers die zich willen inzetten voor wijkbewoners. Op de pagina Vrijwilligers vindt u nadere informatie over actuele vrijwilligersvacatures.