UITGELICHT: Zondag 19 januari - Sunday Sounds met Corinna Kramer

Sunday Sounds

Corinna Kramer woonde afwisselend in Amsterdam, Londen en New York. Met zijn vele bars en jazz clubs is New York City een inspirerende jazz stad; ze speelde er regelmatig met Julio Fernandez van Spyro Gyra.
Ze werkte er aan haar jazz chops in het ‘scat lab’ van bebop- en vrije improvisator Jay Clayton en volgde er workshops bij Mark Murphy en Judy Niemack.
Ook de vrije improvisatie scene in Brooklyn was een bijzondere leerervaring.

Na een verblijf van 10 jaar in Londen en New York is Corinna weer helemaal terug in Amsterdam. Hier is ze vaak te vinden in Bethany’s Jazz Club, het vaste podium voor jazz en aanverwante stijlen. Tijdens haar studie musicologie aan de UvA ontwikkelde ze een passie voor flamenco. Sindsdien staat er ook altijd Zuid-Amerikaanse muziek als bossa nova en bolero op het menu

Aanvang: 14.00 - 16.30 uur.

Zondag 26 januari - Sunday Sounds met het Mainstream Combo

Sunday Sounds

Kom muzikaal genieten van het Mainstream Combo. 5 musici en een zangeres verzorgen voor u een jazzy optreden om naar te luisteren of om op te dansen. Het repertoire omvat songs uit het American Song Book: ballads, bossanova’s en up-tempo nummers. De bezetting is: tenorsax, trompet/bugle, piano, drums, bas en zang.

Aanvang: 14.00 - 16.30 uur.
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »

Dinsdag 28 januari - Sjoelen en spelletjes!

Sjoelen

U ben van harte welkom bij de sjoelclub die vorig jaar van start is gegaan. Het voornemen is om in competitieverband dit ouderwets spannende en vermakelijke spel met elkaar te spelen. Dus maak die armspieren alvast los en kom sjoelen!

Tijd: 14.00 - 16.00 uur.
Entree: € 2,50 per keer, inclusief koffie en thee.

Elke woensdag en donderdag - Inloop: De buurvrouw

inloop de buurvrouw

U bent van harte welkom op woensdag en donderdag tussen elf en vier uur bij de Inloop De Buurvrouw. Deze Inloop is voor Jan en alleman, die behoefte heeft aan een luisterend oor, een kop koffie, afleiding of bijvoorbeeld een vraag heeft. We bieden gezelligheid, ondersteuning en informatie.
U kunt ook voor € 2,50 meelunchen en u kunt zich daar ter plekke of telefonisch voor opgeven. Nel, Pauline, Carla of Heleen staan klaar met de koffie.

Datum: Elke woensdag en donderdag Tijd: 11.00 - 16.00 uur.
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernststraat 112.
Info: Tel 020 - 644 99 36 »
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl » of
dagbestedingvreugdehof@amstelring.nl »
Download de poster: Download als PDF file »

Vrijdagavond 31 januari - UIT in Buitenveldert:
Dans & Diner met Peter Marnier

peter marnier

Op vrijdag 29 november kunt u weer UIT in Buitenveldert.
Dans & Diner is een geanimeerd inloopcafé met live muziek van Peter Marnier, een hapje en een drankje. Aansluitend wordt het diner geserveerd.

Peter Marnier draait al jaren mee als zanger en dj in het artiestenvak. Door zijn warme stemgeluid en unieke stijl weet hij publiek van jong en oud telkens weer te boeien.
Met zijn uitgebreide Engelstalige en Nederlandse repertoire speelt hij moeiteloos in op de keuze en wensen van het publiek.

Aanvang: muziek vanaf 16.00 uur, diner vanaf 18.00 uur.
Entree: muziek gratis; diner € 8,00.
Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A.J. Ernststraat 112.
Reserveren diner & info: Tel 020-644 99 36 »
Email: info@hvdwbuitenveldert.nl »
Website Peter Marnier: petermarnier.nl » of klik op de foto.

Overzicht van alle activiteiten in januari 2020

activiteiten

Ook dit najaar zijn er weer vele activiteiten zoals haarverzorging, een vriendenclub, een klassiek koor, een open atelier, een sociaal loket, maar ook gymnastiek 55+, bridge, gitaarles, Italiaans voor beginners en een spreekuur GGZ. Dit is maar een kleine greep uit het aanbod deze maand.
Er is echt zo veel te doen in het Huis van de Wijk Buitenveldert.
Kijk snel wat er voor u bij zit en kom langs!

Het overzicht van alle activiteiten binnen en rondom het
Huis van de Wijk Buitenveldert is online te lezen.
Klik op onderstaande link of op de afbeelding hiernaast.

Link: Naar overzicht van de activiteiten »
Download: Download hier direct de PDF file »

De Wijkkrant van januari 2020 staat online

De nieuwste wijkkrant is verschenen en voor wie hem direct wil lezen, staat hij hier online! »

In deze wijkkrant ondermeer: Zuidas in perspectief, Pianorecital door Willem Brons , Ingezonden berichten, Gebied Verdi in ontwikkeling, Kunst in Buitenveldert: atelier Passievilt van Marjolein Hoogendoorn, "Schiphol pleegt fraude", Wonen, Werken en Leven in Buitenveldert, "Verbeter verkeersveiligheid rond basisscholen in Zuid", Nieuw in de wijk: Shine Social Club. Een digitale club voor alle wijkbewoners van zestigplus, Zuidas in 2020 en natuurlijk de column van Julius! Verder worden alle evenementen, activiteiten en bijeenkomsten in de buurt vermeld.

Blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen in en rondom Buitenveldert en klik op deze link » of op de afbeelding om naar de wijkkrantpagina te gaan.

Gezocht: vrijwilligers

vrijwilliger

Vindt u het leuk om buurtgenoten te ontmoeten, uw netwerk uit te breiden en iets te betekenen voor een ander? Uw talenten in te zetten en bij te dragen aan een prettig leefbare buurt? Wij zoeken regelmatig vrijwilligers die zich willen inzetten voor wijkbewoners.
Voor u nadere informatie over
actuele vrijwilligersvacatures,
klik je op deze link »