Overzicht activiteiten Oktober

activiteiten

Het overzicht van alle activiteiten binnen en rondom het
Huis van de Wijk Buitenveldert is online na te lezen,
Klik op onderstaande link of op de afbeelding.
Naar overzicht van de activiteiten »
Info Telnr 020-644 99 36»

vrijdag 19 oktober - "Danshuis" van de wijk Buitenveldert

danshuis

Na een succesvolle eerst editie in de lente, krijgt het “Danshuis” van de wijk Buitenveldert een vervolg op vrijdag 19 oktober met een herfst editie. Het “Danshuis” is een muzikale ontmoeting tussen jong en oud waar samen wordt gedanst, gezongen en bovenal veel plezier wordt gemaakt.

Bij het “Danshuis” worden de hits gedraaid vanaf de jaren 40 tot nu.
Ook kunt u uw favoriete gouwe ouwe aanvragen! Onder het genot van een hapje en een drankje gaan de voetjes van de vloer en zingen we
mee met de hits van toen. U kunt ook genieten van kleine optredens van de studenten van het
Lucia Marthas Institute for Performing Arts. U, uw kinderen, kleinkinderen en mantelzorgers zijn
van harte welkom in het “Danshuis” van de Wijk Buitenveldert.

Wat: “Danshuis” van de wijk Buitenveldert.
Wanneer: Vrijdag 19 oktober 2018
Tijd: 16:00-18:00 uur
Waar: In de Theaterzaal van het Huis van de Wijk Buitenveldert.
Entree: Gratis
Info: Telnr 020-644 99 36»

Zondag 21 oktober - Sunday Sounds met het Mainstream Combo

mainstream-combo

Kom muzikaal genieten van het Mainstream Combo. 5 musici en een zangeres verzorgen voor u een jazzy optreden. Het repertoire omvat songs uit het American Song Book: ballads, bossanova’s en up-tempo nummers. De bezetting is: tenorsax; trompet/bugel; piano; drums; bas en zang.

Tijd: 14.00 - 16.30 uur.
Entree:  gratis.
info: Telnr 020-644 99 36»
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl

Dinsdag 23 oktober - Sjoelen!

Sjoelen!

U ben van harte welkom bij de sjoelclub die deze maand van start gaat. Het voornemen is om vanaf oktober in competitieverband dit ouderwets spannende en vermakelijke spel met elkaar te spelen. Dus maak die armspieren alvast los en kom sjoelen!

Aanvang: 14.00 – 16.00 uur
Entree: € 2,50 per keer, inclusief koffie en thee
Info: Telnr 020-644 99 36»
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »

Vrijdag 26 oktober - Cursus Over de drempel

over-de-drempel

Een cursus over open contact & communicatie.
In de cursus leert u:

• het aannemen van een open houding
  • het onderhouden van contacten.
  • eerlijk zeggen wat je wilt.
  • om op te komen voor jezelf.

Het is fijn om plezierig contact te hebben met anderen. Het maken van dat contact en je makkelijk kunnen uiten, is echter voor de meesten van ons niet vanzelfsprekend. Soms vraagt dit wat extra’s van je. Door met een groepje deelnemers hier aandacht aan te geven, kunnen we vaak waardevolle stappen zetten.

Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Investering: €15,- gehele cursus
Info: Telnr 06-55 39 76 30 »
Mail: sylvia.n.brinkman@gmail.com »

Vrijdagavond 26 oktober: UIT in Buitenveldert: Dans & Diner

truus

Op vrijdag 26 oktober kunt u weer UIT in Buitenveldert. Op het programma staan Dans & Diner: geanimeerd inloopcafé met live muziek verzorgd door Truus& Friends en een hapje en drankje. Aansluitend wordt het diner geserveerd.

Tijd: muziek vanaf 16.00 uur, diner vanaf 18.00 uur.
Entree:  muziek gratis, diner € 8,00.
Reserveren diner: Telnr 020-644 99 36»
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »

Zondag 28 oktober - Herfstbrunch met "A Brooklyn Affair"

A Brooklyn Affair

Wederom de traditionele Herfstbrunch op 28 oktober. De musici van Brooklyn Affair verzorgen de muziek op de zondagmiddag in het Huis van de Wijk Buitenveldert. Zij spelen o.a ballads & bossa’s.

Tijd: 12.00 uur brunch, 14.00 uur concert.
Entree:  brunch € 8,00 - concert gratis.
Reserveren en info: Telnr 020-644 99 36»

Elke Vrijdag - Mixed Media

mixed-mediag

Wat is Mixed Media? Mixed Media is een techniek waarbij allerlei materialen gemixt worden tot een schilderij. Dit gebeurd op een canvas-schilderdoek met foto’s, verf, teksten, herinneringen, steentjes, kranten, kortom van alles!.
Een bepaald teken/schildertalent is niet nodig. Werkelijk iedereen gaat uiteindelijk met een prachtig schilderij naar huis.

Wat: Mixed Media
Wanneer: vrijdag 13.30 – 15.30 uur
Kosten: € 4,-- euro
Waar: In het Atelier van het Huis van de Wijk Buitenveldert
Aanmelden: Telnr 020-644 99 36» of Telnr 06-37314069»
of via email: pc@hvdwbuitenveldert.nl»

Gezocht: vrijwilligers

vrijwilliger

Vindt u het leuk om buurtgenoten te ontmoeten, uw netwerk uit te breiden en iets te betekenen voor een ander? Uw talenten in te zetten en bij te dragen aan een prettig leefbare buurt? Wij zoeken regelmatig vrijwilligers die zich willen inzetten voor wijkbewoners. Op de pagina Vrijwilligers vindt u nadere informatie over actuele vrijwilligersvacatures.