ALLE ACTIVITEITEN VAN HET HUIS VAN DE WIJK BUITENVELDERT/ZUIDAS
ZIJN MET INGANG VAN 12 MAART TOT 1 JUNI AFGELAST!

Het kabinet heeft aanvullende maatregelen afgekondigd m.b.t. de verdere indamming van het Corona virus. Eerst was het nog toegestaan om bijeenkomsten met minder dan 100 deelnemers te organiseren. Dat is nu door het kabinet aangescherpt:

Met ingang van 23 maart mogen er tot 1 juni helemaal geen bijeenkomsten worden georganiseerd.

Dat betekent dat wij naast het schrappen van alle welzijnsactiviteiten op 12 maart nu ook de zaalverhuur moeten annuleren. Wij betreuren dit maar begrijpen de aanleiding en ondersteunen de argumenten volledig.

Uiteraard kunt u opnieuw bij ons reserveren maar dan voor data na 1 juni.

Voor vragen kunt u de zaalverhuur telefonisch benaderen, of via de mail.
Het telefoonnummer is: Tel 020-891 52 72 »
Het emailadres is: info@zaalverhuurbuitenveldert.nl »

Van kracht blijft:

- Was je handen regelmatig met water en zeep.
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
- Gebruik papieren zakdoekjes.
- Geen handen schudden.
- Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt.
- Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar.

Op onze website zullen wij u nader blijven informeren over nieuwe ontwikkelingen.

Met dank voor uw begrip,

met vriendelijke groet,

Het Bestuur Huis van de Wijk Buitenveldert.

Jerry Straub

De Wijkkrant van april 2020 staat online

De nieuwste wijkkrant is verschenen en voor wie hem direct wil lezen, staat hij hier online! »

In deze wijkkrant ondermeer: Als mensen groen zien zijn ze tevreden, Helpt u mee? - Crowdfunding van de Boshalte voor een eigen toilet, Uitgekookt? Haal je eten bij een thuiskok!, Kan het licht niet uit
’s nachts?, Expositie: Bijzondere vrouwen - Zara Tasorian, Betrokken burger - Carolien Morée, Algemene Hupdienst zoekt klussers, Tienerkoor Vivace: 15 jaar Jesus Christ Superstar!, Nieuwe hotspot: Nhow Amsterdam RAI, Kunst in Buitenveldert - Zanger Peter Marnier en natuurlijk de column van Julius! Verder worden alle evenementen, activiteiten en bijeenkomsten in de buurt vermeld.

Blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen in en rondom Buitenveldert en klik op deze link » of op de afbeelding om de wijkkrant te bekijken.

Gezocht: vrijwilligers

vrijwilliger

Vindt u het leuk om buurtgenoten te ontmoeten, uw netwerk uit te breiden en iets te betekenen voor een ander? Uw talenten in te zetten en bij te dragen aan een prettig leefbare buurt? Wij zoeken regelmatig vrijwilligers die zich willen inzetten voor wijkbewoners.
Voor u nadere informatie over
actuele vrijwilligersvacatures,
klik je op deze link »