Welkom bij het Huis van de Wijk Buitenveldert

plein van het Huis van de Wijk Buitenveldert
Voor elke bewoner

In het Huis van de Wijk Buitenveldert is iedereen van harte welkom. Hier kunnen mensen elkaar ontmoeten, steun of hulp vinden, en zich thuis voelen. We organiseren een grote verscheidenheid aan activiteiten met, door en voor buurtbewoners. Er is voor elk wat wils, kijk in de agenda voor het aanbod.

Wilt u zelf iets betekenen voor buurtbewoners door bijvoorbeeld een activiteit te organiseren (bewonersinitiatief). Neem dan contact op met de programmacoördinator om te kijken wat de mogelijkheden zijn. De programmacoördinator kent de wijk en het activiteitenaanbod. Zij verbindt en faciliteert betrokken wijkbewoners.

Wilt u ander vrijwilligerswerk doen? Kijk dan eens bij onze vrijwilligersvactures.

Heeft u zin in een kopje koffie of een broodje? Kom dan naar ons café. Vriendelijke prijzen en altijd gezellig.

Maatschappelijke organisaties

In het Huis van de Wijk Buitenveldert / MFC Binnenhof zijn verschillende organisaties actief. Zie het overzicht Organisaties.

Voor ondernemers

Wilt u als ondernemer ook iets betekenen voor onze wijkbewoners? Bijvoorbeeld door sponsoring? Neem dan contact op met de programmacoördinator om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen uw bijdrage goed gebruiken!

Jaarverslag

Download het jaarverslag 2017 van het Huis van de Wijk Buitenveldert (PDF)

Privacy

Persoonsgegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan voor het doel waarvoor zij zijn verkregen, met name niet voor reclamedoeleinden e.d. Mocht iets dergelijks zich in de toekomst desondanks voordoen, dan zal vooraf toestemming van betrokkenen worden gevraagd.