Welkom bij het Huis van de Wijk Buitenveldert


Voor elke bewoner

In het Huis van de Wijk Buitenveldert is elke bewoner - van jong tot oud - van harte welkom. Als u ideeën heeft voor de wijk, neem dan contact op met de programmacoördinator. Samen met de programmacoördinator wordt gekeken naar de mogelijkheden van uw ideeën in het Huis van de Wijk. Denk hierbij aan het organiseren van een spelavond, waarbij bewoners een spel kunnen leren. Of een knutselmiddag voor jong en oud. En misschien zijn er meer bewoners die het idee met u willen uitwerken. Ook als u niet direct een idee heeft, bent u van harte welkom.


Maatschappelijke organisaties

Binnen het Huis van de Wijk Buitenveldert vindt u naast wijkbewoners ook organisaties die zich bezighouden met welzijn, zorg en samenleven. Ieder Huis van de Wijk heeft een eigen aanspreekpunt voor de wijkbewoners en ondernemers, namelijk de programmacoördinator Carla Lantinga. De programmacoördinator luistert graag naar uw idee en kent de wijk, de ondernemers en de organisaties. Zij verbindt, ondersteunt en faciliteert betrokken wijkbewoners en regelt eventuele subsidies en vergunningen. Daarnaast stelt de programmacoördinator een activiteitenprogramma op en onderhoudt contact met ondernemers en maatschappelijke organisaties. Voor een overzicht van deze organisaties, ga naar de webpagina Organisaties »


Voor ondernemers

Als ondernemer heeft u belang bij een leefbare en prettige sfeer in de wijk. Kom eens langs in het Huis van de Wijk en ga in gesprek met de programmacoördinator om erachter te komen wat uw bijdrage – als ondernemer – aan de wijk kan zijn. De programmacoördinator staat u graag te woord. Samen kunnen we van het Huis van de Wijk Buitenveldert een echt succes maken!


Jaarverslag

Download het jaarverslag 2017 van het Huis van de Wijk Buitenveldert (PDF)