Dinsdag 25 september - Enthousiaste sjoelers gezocht!

sjoelbak

U ben van harte welkom bij de kennismaking met de sjoelclub die dit najaar – bij voldoende animo - van start gaat. Het voornemen is om vanaf oktober in competitieverband dit ouderwets spannende en vermakelijke spel met elkaar te spelen. De kennismakingsmiddag is gratis, daarna bedraagt de toegang
€ 2,50 per keer, inclusief koffie en thee. Dus maak die armspieren alvast los en kom kennismaken!

Aanvang: 14.00 – 16.00 uur
Entree: gratis

Vrijdagavond 28 september - UIT in Buitenveldert: Dans & Diner

truus

Op het programma staan Dans & Diner: geanimeerd inloopcafé met live muziek (verzorgd door Truus & Friends) en een hapje en een drankje.
Aansluitend wordt het diner geserveerd.

Aanvang: muziek vanaf 16.00 uur, diner vanaf 18.00 uur.
Entree: muziek gratis; diner € 8,00.
Reserveren diner: 020-644 99 36»

Maandag 1 oktober - Burenlunch

urenlunch

In een gezellige ambiance kennismaken met buurtgenoten en genieten van een heerlijke lunch. Dat kan tijdens de maandelijkse Burenlunch. U bent van harte welkom.

Aanvang: 12.00 - 14.00 uur.
Entree: € 4,00.
Aanmelden: tot en met 28 september Telnr 020-644 99 36»
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl

Woensdag 3 oktober - Culturele Uitgaansclub

Culturele Uitgaansclub

vind je het leuk om samen naar concerten, debatten, exposities, films of theater te gaan en woon je in Amsterdam Zuid? Wil je ook vrienden maken door samen te sporten, te borrelen of te eten? Kom dan naar onze bijeenkomst, elke eerste woensdag van de maand. Vooral voor culturele geïnteresseerde actieve 55+.

Aanvang: 19.30 - 21.30 uur.
Mail: willydeweerd@live.nl

Woensdag 3 en 17 oktober - Computerinloop Spreekuur

Computerinloop

Iedere 1e en 3e woensdagochtend van de maand bent u welkom bij het Computerinloop Spreekuur. Hier kunt u terecht met uw vragen over het gebruik van computer, tablet of mobiele telefoon. Uw eigen apparaat meenemen is handig, maar hoeft niet.

Aanvang: 10.00 – 12.00 uur.
Entree: gratis.
Info: Telnr 020-644 99 36»
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl

Vrijdag 5 oktober - Bingo!

Bingo!

Speel mee! Elke eerste vrijdag van de maand Bingo in het Huis van de Wijk Buitenveldert. Aanmelden is niet nodig.

Aanvang: 16.00 - 19.00 uur.
Entree: € 6,00 inclusief drie bingorondes, een kopje soep en koffie/thee.
Info: Telnr 020-644 99 36»

Zondag 7 oktober - Sunday Sounds met het Combo Muziekmenu

muziekmenu

Er wordt muziek gespeeld uit de jaren '50, '60 en '70. Het zijn bekende Nederlands-, Frans- en Engelstalige nummers. Het combo heet Muziekmenu, omdat zij dát spelen wat de gasten graag willen horen. Er zijn daarvoor menukaarten gemaakt met de nummers erop. Uit deze lijst kunnen de mensen dan een lied kiezen. Op de tafels worden de menukaarten geplaats en tijdens de pauze gaat men langs om te vragen welke nummers de bezoekers gekozen hebben.

Aanvang: 14.00–16.30 uur.
Entree: gratis.
Info: Telnr 020-644 99 36»

Donderdagavond 18 oktober - Cursus open contact en communicatie

vrijdag 19 oktober - "Danshuis" van de wijk Buitenveldert

danshuis

Na een succesvolle eerst editie in de lente, krijgt het “Danshuis” van de wijk Buitenveldert een vervolg op vrijdag 19 oktober 2018 van
16:00 – 18:00 uur met een herfst editie.
Het “Danshuis” is een muzikale ontmoeting tussen jong en oud waar samen wordt gedanst, gezongen en bovenal veel plezier wordt gemaakt.

Bij het “Danshuis” worden de hits gedraaid vanaf de jaren 40 tot nu. Ook kunt u uw favoriete gouwe ouwe aanvragen! Onder het genot van een hapje en een drankje gaan de voetjes van de vloer en zingen we mee met de hits van toen.
U kunt ook genieten van kleine optredens van de studenten van het Lucia Marthas Institute for Performing Arts

U, uw kinderen, kleinkinderen en mantelzorgers zijn van harte welkom in het “Danshuis” van de Wijk Buitenveldert.

Wat: “Danshuis” van de wijk Buitenveldert.
Wanneer: Vrijdag 19 oktober 2018
Tijd: 16:00-18:00 uur
Waar: In de Theaterzaal van het Huis van de Wijk Buitenveldert.
Entree: Gratis
Info: Telnr 020-644 99 36»

Elke Vrijdag - Mixed Media

mixed-mediag

Wat is Mixed Media? Mixed Media is een techniek waarbij allerlei materialen gemixt worden tot een schilderij. Dit gebeurd op een canvas-schilderdoek met foto’s, verf, teksten, herinneringen, steentjes, kranten, kortom van alles!.
Een bepaald teken/schildertalent is niet nodig. Werkelijk iedereen gaat uiteindelijk met een prachtig schilderij naar huis.

Wat: Mixed Media
Wanneer: vrijdag 13.30 – 15.30 uur
Kosten: € 4,-- euro
Waar: In het Atelier van het Huis van de Wijk Buitenveldert
Aanmelden: Telnr 020-644 99 36» of Telnr 06-37314069»
of via email: pc@hvdwbuitenveldert.nl»

Gezocht: vrijwilligers

vrijwilliger

Vindt u het leuk om buurtgenoten te ontmoeten, uw netwerk uit te breiden en iets te betekenen voor een ander? Uw talenten in te zetten en bij te dragen aan een prettig leefbare buurt? Wij zoeken regelmatig vrijwilligers die zich willen inzetten voor wijkbewoners. Op de pagina Vrijwilligers vindt u nadere informatie over actuele vrijwilligersvacatures.