Zondag 23 september - Sunday Sounds met het Mainstream Combo

Mainstream Combo

De bezetting is: tenorsax, trompet/bugel, piano, drums, bas en zang.

Aanvang: 14.00 - 16.30 uur
Entree: gratis

Dinsdag 25 september - Enthousiaste sjoelers gezocht!

sjoelbak

U ben van harte welkom bij de kennismaking met de sjoelclub die dit najaar – bij voldoende animo - van start gaat. Het voornemen is om vanaf oktober in competitieverband dit ouderwets spannende en vermakelijke spel met elkaar te spelen. De kennismakingsmiddag is gratis, daarna bedraagt de toegang
€ 2,50 per keer, inclusief koffie en thee. Dus maak die armspieren alvast los en kom kennismaken!

Aanvang: 14.00 – 16.00 uur
Entree: gratis

Vrijdagavond 28 september - UIT in Buitenveldert: Dans & Diner

truus

Op het programma staan Dans & Diner: geanimeerd inloopcafé met live muziek (verzorgd door Truus& Friends) en een hapje en een drankje.
Aansluitend wordt het diner geserveerd.

Aanvang: muziek vanaf 16.00 uur, diner vanaf 18.00 uur.

Entree: muziek gratis; diner € 8,00.
Reserveren diner: 020-644 99 36»

Donderdagavond 18 oktober - Cursus open contact en communicatie

vrijdag 19 oktober - "Danshuis" van de wijk Buitenveldert

danshuis

Na een succesvolle eerst editie in de lente, krijgt het “Danshuis” van de wijk Buitenveldert een vervolg op vrijdag 19 oktober 2018 van
16:00 – 18:00 uur met een herfst editie.
Het “Danshuis” is een muzikale ontmoeting tussen jong en oud waar samen wordt gedanst, gezongen en bovenal veel plezier wordt gemaakt.

Bij het “Danshuis” worden de hits gedraaid vanaf de jaren 40 tot nu. Ook kunt u uw favoriete gouwe ouwe aanvragen! Onder het genot van een hapje en een drankje gaan de voetjes van de vloer en zingen we mee met de hits van toen.
U kunt ook genieten van kleine optredens van de studenten van het Lucia Marthas Institute for Performing Arts

U, uw kinderen, kleinkinderen en mantelzorgers zijn van harte welkom in het “Danshuis” van de Wijk Buitenveldert.

Wat: “Danshuis” van de wijk Buitenveldert.
Wanneer: Vrijdag 19 oktober 2018
Tijd: 16:00-18:00 uur
Waar: In de Theaterzaal van het Huis van de Wijk Buitenveldert.
Entree: Gratis
Info: Telnr 020-644 99 36»

Elke Vrijdag - Mixed Media

mixed-mediag

Wat is Mixed Media? Mixed Media is een techniek waarbij allerlei materialen gemixt worden tot een schilderij. Dit gebeurd op een canvas-schilderdoek met foto’s, verf, teksten, herinneringen, steentjes, kranten, kortom van alles!.
Een bepaald teken/schildertalent is niet nodig. Werkelijk iedereen gaat uiteindelijk met een prachtig schilderij naar huis.

Wat: Mixed Media
Wanneer: vrijdag 13.30 – 15.30 uur
Kosten: € 4,-- euro
Waar: In het Atelier van het Huis van de Wijk Buitenveldert
Aanmelden: Telnr 020-644 99 36» of Telnr 06-37314069»
of via email: pc@hvdwbuitenveldert.nl»

Gezocht: vrijwilligers

vrijwilliger

Vindt u het leuk om buurtgenoten te ontmoeten, uw netwerk uit te breiden en iets te betekenen voor een ander? Uw talenten in te zetten en bij te dragen aan een prettig leefbare buurt? Wij zoeken regelmatig vrijwilligers die zich willen inzetten voor wijkbewoners. Op de pagina Vrijwilligers vindt u nadere informatie over actuele vrijwilligersvacatures.