Café van het Huis van de Wijk Buitenveldert

Het café van het Huis van de Wijk Buitenveldert is een leuke en gezellige ontmoetingsplaats voor alle bewoners en bezoekers van onze buurt. U bent van harte welkom voor een lekker kopje koffie, een lunch of een drankje. Plan uw afspraak in het café waar u gratis gebruik kan maken van Wifi of geniet als buurtbewoner op ons terras in uw eigen buurt. Bekijk ook de menukaart van het café.

In en om het café organiseren we samen met vele vrijwilligers doordeweeks en in het weekeinde diverse activiteiten, ook voor u! Van het Repair Café tot Burenlunch, Pauliens eetcafé, en het Café Buitenveldert op vrijdagavond met een heerlijk warm buffet en gezellige livemuziek, er is echt van alles te doen.

Het Café van het Huis van de Wijk Buitenveldert is geopend op:

• maandag van 09.00 tot 17.00 uur
  • dinsdag t/m vrijdag van 09.00-22.00 uur
  • zondag van 11.00-17.00 uur.

Het café wordt gerund door vrijwilligers, die ondersteund worden door enkele beroepskrachten.

Uw feestje vieren in het café?

In ons café kunt u op zaterdag uw verjaardag of ander feestje vieren. Met een ervaren barmedewerker heeft u geen omkijken naar de drankjes, en bovendien geen feestrommel in uw huis. Lees meer over zaalverhuur.

Als vrijwilliger werken achter de bar?

Vindt u het leuk om als vrijwillig barmedewerker te komen werken? Raadpleeg dan de pagina Vrijwilligers.