Agenda: Overzicht van alle activiteiten in september 2020

activiteiten

Langzaam maar zeker start het Huis van de Wijk haar programma weer op. Aan bijna alle activiteiten kan weer deelgenomen worden.

De inloop "De Buurvrouw" draait weer op woensdag en donderdag van 11.15 tot 14.45 uur. U bent van harte welkom! De koffie staat klaar. Maak wel een afspraak via Tel 06-15166036 »

Ook is het Café Concert, de afgeslankte vorm van Dans en Diner, weer gestart en we gaan daarnaast verschillende keren de maaltijd gebruiken. Veel gebeurt op afspraak en in kleiner gezelschap.
U kunt ervan op aan dat alles wat we doen goed doordacht is en dat we volgens de regels van het RIVM werken. Kijkt u in de agenda voor verdere gegevens per activiteit. We hopen u binnenkort weer te mogen ontvangen!

Ook dit najaar zijn er weer vele activiteiten zoals een buurtrestaurant, een vriendenclub, fotografielessen, een open atelier, een sociaal loket, maar ook gymnastiek 55+, bridge, gitaarles, Italiaans voor beginners en een spreekuur GGZ. Dit is maar een kleine greep uit het aanbod deze maand. Er is echt zo veel te doen in het Huis van de Wijk Buitenveldert. Kijk snel wat er voor u bij zit en kom langs!

Het overzicht van alle activiteiten binnen en rondom het Huis van de Wijk Buitenveldert is online te lezen.
Klik op onderstaande link of op de afbeelding hierboven.

De Agenda
Open of download: Open in uw browser of download hier direct de PDF file »
Info: Tel 020-644 99 36 »
Mail: info@hvdwbuitenveldert.nl »